Tilausravintola

Yksityistilaisuudet

Valmistelemme lämmöllä jokaisen tilaisuuden: ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, häät, merkkipäivät, vuosipäivät ja muistotilaisuudet. Upeat näköalat ravintolan ikkunoista antavat juhlalle arvokkaat puitteet, ja keittiötiimin sekä tarjoiluhenkilökunnan ammattitaito varmistaa tilaisuuden onnistumisen.

Pyöreään ravintolasaliimme mahtuu noin 150 henkilöä ja vieraiden käytössä oleva näköalaterassimme jatkaa juhlatilaa ulos Jyväskylän kattojen ylle. Ravintolaamme on esteetön kulku ja pysäköintipaikkojakin löytyy.
Pyydä tarjous

Ryhmille

Suunnitteletko perheelle, kaveri- tai harrasteporukalle yhteistä aikaa? Ota meihin yhteyttä, niin järjestämme teille mieluisat tarjoilut upeaan Vesilinnaan.

Pyydä tarjous

 

Yritystilaisuudet

Haluatteko järjestää asiakkaillenne unohtumattoman tapahtuman? Meillä erilaiset merkkipäivät sekä edustustilaisuudet kuten esittelyt, koulutukset, cocktailtilaisuudet ja vastaanotot järjestyvät vaivattomasti ja laadukkaasti. 
 
Katso upean tilamme sekä terassin esittely: https://vesilinna-restaurant.fi/360-virtuaaliesittely/

Tilat järjestellään toiveidenne mukaisesti ja ammattitaitoiset tarjoilijamme pitävät huolen vieraidenne viihtyvyydestä. Tarjoiluista vastaa koko osaava henkilökuntamme keittiömestarin johdolla ja menun suunnittelemme aina tilaisuuden luonteen mukaan.

Pyydä tarjous


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi