Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme!
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista! Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 

Syö meillä! 

Tervetuloa herkuttelemaan Vesilinnaan! Keittiö on auki klo 11.30-20.
Lounasta on tarjolla ti-la klo 11.30-14.30. Lounas sisältää pöytiin tarjoiltuna leivän, alkukeiton tai -salaatin sekä pääruoan, jonka voit aina valita liha-, kala- tai kasvisvaihtoehdoistamme. Kahvi tai tee kuuluu myös 17,90€ hintaan.
 
Perinteinen JOULULOUNAS buffet-pöydästä 8.12. alkaen.  Meillä saat sitä vanhanajan jouluruokaa kauniissa jouluisessa salissamme  -  erilaisia kaloja, rosollia, salaatteja (esim. metsäsieni- ja vihersalaatit), harmaasuolattua joulukinkkua, kalkkunaa, karjalanpaistia, lanttu-, porkkana- ja perunalaatikkoa, juustolajitelma ja luumujälkiruoka. Lisäksi leipävalikoima, kotikalja, maito, piimä, mehu, vesi, kahvi, tee. Aidot joulun perinteiset maut syntyvät Sipisen pitopalvelun leivinuunissa, ja Vesilinnan kokkitiimi lisää pöytään oman modernin twistinsä. Koko kotoinen kokonaisuus 49€/hlö, alle 12 vuotiaat 20€, alle 5 vuotiaat ilmaiseksi. 
 
24.12Haluatko tulla nauttimaan jouluaaton aterian Vesilinnaan? Tarjoilemme perinteistä jouluateriaa vähän juhlavammin jouluaattona klo 14-17. Joulupukin vierailu ja pientä ohjelmaakin luvassa!
Hinta aikuisilta 65€, 5-12 vuotiaat 35€, alle 5 vuotiaat ilmaiseksi.
 
Varaathan paikkasi ajoissa. Vierasmäärä on rajoitettu, sillä haluamme pitää turvavälit ja muutoinkin noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.
Nettisivuilta TableOnline pöytävaraukset
Sähköpostilla ravintola@vesilinna-restaurant.fi
tai puhelimitse 010 439 3000
 
Á la carte-listalta on normaalisti  (huomioi poikkeustilanteet) mahdollista tilata ti-la klo 15-20.
 
Teemaillat - Iloitaan yhdessä!

Järjestämme kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

14.8.  Kertokaa se hänelle - Suomalainen ilta. Viihdyttäjinä Jyrki ja Maija Anttila 2.10.  New Orleans - Let the Good Time s Roll. Maailman iloisinta musiikkia saatte nauttia ihanan ruoan lisäksi viisihenkisen bändin,  Suomen Dixieland Band New Orleans Stompers, musisoinnista.

27.11. Illalliskonsertti klo 18 alkaen LOPPUUNMYYTY

KOE UPEA KOKONAISUUS TEEMAILLASSAMME
Leipää, Lempee ja Lämpöö Vesilinnassa
ARJA KORISEVA ja Minna Lintukangas, piano
Pöytiin tarjoiltu illallinen
 
Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä konsertissa kuullaan lauluja vuosien varrelta Arjan omasta tuotannosta. Mukana on myös muita tuttuja, nostalgisia lauluja sekä ihan uusia julkaisuja käynnissä olevalta Vain Elämää-kaudelta.
Kaksikko on konsertoinut yhdessä yli kymmenen vuoden ajan ja heiltä ilmestyi syksyllä 2019 akustinen albumi, Majakanvartijat.
Klo 18 ovet avautuvat, saat alkumaljan ja ohjaamme sinut pöytääsi. Pöytiin tarjoiltu ruokailu tapahtuu ennen konsertin ensimmäistä osaa, joka alkaa noin kello 19 ja konsertin väliajalla tarjoilemme pöytiin väliaikakahvit.

Baari on avoinna koko Teemaillan ajan.
 
Varaathan paikkasi ajoissa. Vierasmäärä on rajoitettu, sillä haluamme pitää turvavälit ja muutoinkin noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.
Nettisivuilta TableOnline pöytävaraukset
Sähköpostilla ravintola@vesilinna-restaurant.fi
tai puhelimitse 010 439 3000
 
Muita tapahtumia Vesilinnassa
 
11.-19.9. osallistuimme Nyt Nautitaan Kympillä tapahtumaan. 17.9. klo 18.30 Syksyn tullessa. Harmonikan taiturit Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund. Iloinen ilta kaikille musiikin ystäville. Liput 45€ sisältäen ohjelman ja tarjoilun, alkoholiton alkumalja, kolmen piiraan kimara salaatin kera sekä leivoskahvit. 10.10. Aleksis Kiven päivä. Tiesitkö, että Raija Sipinen on suunnitellut Aleksis Kiven nimikkoleivoksen? Täysin erilainen uutuus, jossa maistuu kardemumma, kahvi ja mustikka. Tule maistamaan tai osta leivoksia vaikka kotiin. Vko 44 Karnevaaliviikko Tervetuloa juhlistamaan syksyä ja nauttimaan valoista ja väreistä lounaan, kahvin , illallisen tai iltakävelyn merkeissä! 8.11. Ihastuttava Isänpäivä PIKNIK Vesilinnan terassilla ja vähän myös sisällä.
 
5.12. Itsenäisyysjuhla Tommi Soidinmäen viihdyttäessä. Tule viettämään juhlavan ilta Suomen itsenäisyyden kunniaksi.  Upean musiikin lisäksi saat nauttia alkujuomasta cocktailpalojen kera, syödä herkullisen ruoka-annoksen sekä juoda juhlakahvit itsenäisyytemme kunniaksi. Kokonaisuuden hinta on 55€/hlö.  Baarista saat ostaa lisäksi juomia koko illan ajan.

11.12. Joulukonsertti Marianne Mäenpää ja Eino Grön. Konserttilippuun 55€ sisältyy tarjoilu: jouluglögi, joululautanen (lohta, silliä, savukalaa, salaatteja, joulukinkkua, imellettyä perunalaatikkoa), jälkiruokana luumukreemi. Väliajalla kahvi tai tee ja jouluinen kääretorttuleivos & pipari.

31.12. Uudenvuoden vastaanotto. Kahvila & Ravintola avoinna vuoden vaihtumiseen saakka. Lisätietoja pian.

5.2. Espanjailta. Matkustaminen ei nyt ole ensimmäisenä tehtävälistallamme mutta haluaisitko löytää Espanjan tunnelman ravintolassamme? Lisätietoja pian.

Huolehditaan yhdessä siitä, että saamme turvallisesti tulla toistekin. Osallistujamäärä on näinollen rajattu. Ravintolastamme käsidesit aina ulottuvillasi ja halutessanne saatte meiltä myös kertakäyttömaskin ja kertakäyttökäsineet.

PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset
Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi
Puhelimitse
0104393000
 
 
 

Suunnitteilla 

Yhteislauluillat kesäisin

Näihin iltoihin kannattaa tulla! Yhteislauluiltoja järjestetään kesällä sään salliessa joka toinen keskiviikkoilta Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa. 

Grilli-illat kesäisin

Tulossa ensi kesänä joka toinen perjantai-ilta sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana! 

Lounas
 
Syksyllä meillä oli tarkoitus siirtyä lounasbuffet tarjoiluun. virustilanteen vuoksi olemme siirtäneet tätä myöhempään vaiheeseen. Tulemme silloin kattamaan alkuruokapöydän kaarevan salimme pyöreään pöytään. Kauniisti katetussa pöydässä on tarjolla tuoreita yksittäisiä aineksia, joista voit koota oman alkuruokasi, mutta sen lisäksi myös huolella mietittyjä valmiita salaatteja. Leipävalikoimasta löytyy Ravintola Vesilinnan oman päivittäin leivottavan vaalean leivän lisäksi aina myös yli 200 vuotta vanhaan juureen, ilman hiivaa leivottua Sipisen Pitopalvelun ruisleipää.

Pääruokana voit syödä päivän keiton tai kotoista, konstailematonta ja maukasta ruokaa noutopöydästä. Tarjolla tulee olemaan aina liha- tai kala- sekä kasvisvaihtoehto. Meillä on mahdollista tilata myös päivittäin vaihtuva keittiömestarin á la carte annos, mikäli se vastaa paremmin toiveitasi.

Mitä olisi lounas ilman jälkiruokaa? Lounaan hintaan kuuluu toki kahvi tai tee ja pieni makea, mutta erikoisuutena meiltä löytyy myös arkilounaan yhteydessä erillinen jälkiruokapöytä monine herkkuineen. 

Brunssi tulossa heti kun koronatilanne sen sallii - ilmoitamme siitä täällä

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi