Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme!
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista! Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 

Olemme suljettuna yleisen Covid 19 virustilanteen vuoksi

Avaamme heti kun mahdollista

Järjestämme kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

Tulossa esimerkiksi
 
ESPANJA-ilta. Matkustaminen ei nyt ole ensimmäisenä tehtävälistallamme mutta haluaisitko löytää Espanjan tunnelman ravintolassamme? Lisätietoja pian.

23.4. HURMIO – Olavi Virta muistoissamme

Olavi Virta antoi äänen jälleenrakennuksen Suomelle.  Rikassointinen, täysjänteinen laulu valloitti ja jätti upean perinnön tuleville tulkeille.  Hannu Lehtonen on tarttunut haasteeseen .  Perintö siirtyy tyylikkäästi uuteen aikaan mennyttä kunnioittaen, uusia sävyjä löytäen.

Tännään kuullaan Olavi Virran tutuksi tekemää monipuolista ohjelmistoa tangosta sambaan, valssista  svengaavaan foxiin. Ja tietysti Hopeinen kuu kultaisen saksofonin soidessa. Seppo Hovi tarinoi, säestää ja muistelee muutamaa yhteistä esiintymistä mestarin kanssa.

Ja aina väliin nautitaan hyvästä ruoasta. Ja juomasta. Niin teki Olavi Virtakin.

 
19.5. HISTORIA-ilta
Lisätietoja pian.
 
Varaathan paikkasi ajoissa. Vierasmäärä on rajoitettu, sillä haluamme pitää turvavälit ja muutoinkin noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.
PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset
Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi
Puhelimitse
0104393000
 
Huolimatta haastavasta tilanteesta vuonna 2020 Café & Restaurant Vesilinnassa tapahtui paljon.
 
Teemaillat 2020- Iloitaan yhdessä!

14.8.  Kertokaa se hänelle - Suomalainen ilta. Viihdyttäjinä Jyrki ja Maija Anttila 2.10.  New Orleans - Let the Good Time s Roll. Maailman iloisinta musiikkia saatte nauttia aidon cajun-ruoan lisäksi viisihenkisen bändin,  Suomen Dixieland Band New Orleans Stompers, musisoinnista. 27.11. Leipää, lempee ja lämpöö Illalliskonsertti Arja Koriseva ja Minna Lintukangas Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä konsertissa kuullaan lauluja vuosien varrelta Arjan omasta tuotannosta. Mukana on myös muita tuttuja, nostalgisia lauluja sekä ihan uusia julkaisuja käynnissä olevalta Vain Elämää-kaudelta. 

Muita tapahtumia Vesilinnassa vuonna 2020
11.-19.9. osallistuimme Nyt Nautitaan Kympillä tapahtumaan. 17.9. klo 18.30 Syksyn tullessa. Harmonikan taiturit Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund. Iloinen ilta kaikille musiikin ystäville. Liput 45€ sisältäen ohjelman ja tarjoilun, alkoholiton alkumalja, kolmen piiraan kimara salaatin kera sekä leivoskahvit. 10.10. Aleksis Kiven päivä. Tiesitkö, että Raija Sipinen on suunnitellut Aleksis Kiven nimikkoleivoksen? Täysin erilainen uutuus, jossa maistuu kardemumma, kahvi ja mustikka. Tule maistamaan tai osta leivoksia vaikka kotiin. Vko 44 Karnevaaliviikko Tervetuloa juhlistamaan syksyä ja nauttimaan valoista ja väreistä lounaan, kahvin , illallisen tai iltakävelyn merkeissä! 8.11. Ihastuttava Isänpäivä PIKNIK Vesilinnan terassilla ja vähän myös sisällä. 26.11. Thanks Giving Amerikan herkkuja tarjolla kahvilassa. 5.12. Itsenäisyysjuhla Tommi Soidinmäen viihdyttäessä. Tule viettämään juhlavan ilta Suomen itsenäisyyden kunniaksi.  8.12. alkaen Perinteinen JOULULOUNAS buffet-pöydästä. 11.12. Joulukonsertti Marianne Mäenpää ja Janne Isoaho. Säestäjinä Sari Eirtola-Loukola ja Charlotte Loukola. 24.12. Jouluaaton ohjelmallinen juhla-ateria 31.12. Uudenvuoden vastaanotto. Koe kaikki kaupungin valot ja näe ilotulitukset maisemaravintolamme terassilta. 
 
Kaikista tapahtumista olemme erityisen kiitollisia teille rakkaat asiakkaamme sekä esiintyjävieraamme!
Jatkamme iloisin mielin aktiivista toimintaamme vuonna 2021.
 
Huolehditaan yhdessä siitä, että saamme turvallisesti tulla toistekin. Osallistujamäärä on näinollen rajattu. Ravintolastamme käsidesit aina ulottuvillasi ja halutessanne saatte meiltä myös kertakäyttömaskin ja kertakäyttökäsineet.
 
 

Suunnitteilla 

Yhteislauluillat kesäisin

Näihin iltoihin kannattaa tulla! Yhteislauluiltoja järjestetään kesällä sään salliessa joka toinen keskiviikkoilta Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa. 

Grilli-illat kesäisin

Tulossa ensi kesänä joka toinen perjantai-ilta sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana! 

Lounas
 
Syksyllä meillä oli tarkoitus siirtyä lounasbuffet tarjoiluun. virustilanteen vuoksi olemme siirtäneet tätä myöhempään vaiheeseen. Tulemme silloin kattamaan alkuruokapöydän kaarevan salimme pyöreään pöytään. Kauniisti katetussa pöydässä on tarjolla tuoreita yksittäisiä aineksia, joista voit koota oman alkuruokasi, mutta sen lisäksi myös huolella mietittyjä valmiita salaatteja. Leipävalikoimasta löytyy Ravintola Vesilinnan oman päivittäin leivottavan vaalean leivän lisäksi aina myös yli 200 vuotta vanhaan juureen, ilman hiivaa leivottua Sipisen Pitopalvelun ruisleipää.

Pääruokana voit syödä päivän keiton tai kotoista, konstailematonta ja maukasta ruokaa noutopöydästä. Tarjolla tulee olemaan aina liha- tai kala- sekä kasvisvaihtoehto. Meillä on mahdollista tilata myös päivittäin vaihtuva keittiömestarin á la carte annos, mikäli se vastaa paremmin toiveitasi.

Mitä olisi lounas ilman jälkiruokaa? Lounaan hintaan kuuluu toki kahvi tai tee ja pieni makea, mutta erikoisuutena meiltä löytyy myös arkilounaan yhteydessä erillinen jälkiruokapöytä monine herkkuineen. 

Brunssi tulossa heti kun koronatilanne sen sallii - ilmoitamme siitä täällä

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi