Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme!
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista! Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 

Syö meillä!

Tervetuloa herkuttelemaan Vesilinnaan! Keittiö on auki klo 11.30-20.
Lounasta on tarjolla ti-la klo 11.30-14.30. Lounas sisältää pöytiintarjoiltuna leivän, alkukeiton tai -salaatin sekä pääruoan, jonka voit aina valita liha-, kala- tai kasvisvaihtoehdoistamme. Kahvi tai tee kuuluu myös 17,90€ hintaan.
 
Á la carte-listalta on normaalisti  (huomioi poikkeustilanteet) mahdollista tilata ti-la klo 15-20.
 
Teemaillat - Iloitaan yhdessä!

Järjestämme kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

14.8. klo 18 Kertokaa se hänelle - Suomalainen ilta. Viihdyttäjinä Jyrki ja Maija Anttila

2.10. klo 18 alkaen New Orleans - Let the Good Time s Roll. Maailman iloisinta musiikkia saatte nauttia ihanan ruoan lisäksi viisihenkisen bändin,  Suomen Dixieland Band New Orleans Stompers, musisoinnista. Lisätietoja tulossa pian.

Maistele Cajun keittiön herkkuja samalla kun tunnelmoit 1910-1920 lukujen jazzin tahdissa
"LAISSEZ LES BON TEMPS ROULEZ"- "LET THE GOOD TIMES ROLL"!
 
Dixielandorkesteri New Orleans Stompers vie mukanaan tutkimusmatkalle jazzin alkulähteille.
New Orleansin French Quarterin kiertomatkalla kuulemme Louis Armstrongin, King Oliverin, Buddy Boldenin, Jelly Roll Mortonin ja Sidney Bechet'n klassikoita ja tarinoita niiden taustalta.
 
"Matkaoppaina" toimivat isä ja poika; jazzpappa Alvi Leppälä ja swinging magister Kimmo Leppälä, soittiminaan klarinetit ja saksofonit. Nuorempaa polvea edustaa kontrabasisti Ilkka Leppälä.
Rytmiryhmän täydentää timantinkova svengiduo: Classic jazzimme keskeisimpiin hahmoihin kuuluva banjomestari Jukka Järvelä sekä isänsä jälkiä seuraava pianotaituri, arvostetuimpiin ääniteknikoihimme kuuluva pianotaituri Robi de Godzinsky.
Tervetuloa Karibian pohjoisimman kaupungin New Orleansin iloisen musiikin ja makujen maailmaan - HYVÄT AJAT VALLITKOON!
 
Huolehditaan yhdessä siitä, että saamme turvallisesti tulla toistekin. Osallistujamäärä on näinollen rajattu. Ravintolastamme käsidesit aina ulottuvillasi ja tarvittaessa saatavilla myös kertakäyttömaskeja.
 
PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/1086/yr3faXipsY
Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi
Puhelimitse
0104393000
Liput 50€ sisältäen Cajun ruoan ja ohjelmatarjonnan
 
Muita tapahtumia Vesilinnassa
 
11.-19.9 osallistuimme Nyt Nautitaan Kympillä tapahtumaan. 

17.9. klo 18.30 Syksyn tullessa. Harmonikan taiturit Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund. Iloinen ilta kaikille musiikin ystäville. Liput 45€ sisältäen ohjelman ja tarjoilun, alkoholiton alkumalja, kolmen piiraan kimara salaatin kera sekä leivoskahvit. 

 
 
 

Tulossa

Yhteislauluillat

Näihin iltoihin kannattaatulla! Yhteislauluiltoja järjestetään sään salliesa joka toinen keskiviikkoilta Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa. 

Grilli-illat

Tulossa joka toinen perjantai-ilta sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana! Lisätietoja pian.

Lounas
 
Syksyllä meillä oli tarkoitus siirtyä lounasbuffet tarjoiluun. virustilanteen vuoksi olemme siirtäneet tätä myöhempään vaiheeseen. Tulemme silloin kattamaan alkuruokapöydän kaarevan salimme pyöreään pöytään. Kauniisti katetussa pöydässä on tarjolla tuoreita yksittäisiä aineksia, joista voit koota oman alkuruokasi, mutta sen lisäksi myös huolella mietittyjä valmiita salaatteja. Leipävalikoimasta löytyy Ravintola Vesilinnan oman päivittäin leivottavan vaalean leivän lisäksi aina myös yli 200 vuotta vanhaan juureen, ilman hiivaa leivottua Sipisen Pitopalvelun ruisleipää.

Pääruokana voit syödä päivän keiton tai kotoista, konstailematonta ja maukasta ruokaa noutopöydästä. Tarjolla tulee olemaan aina liha- tai kala- sekä kasvisvaihtoehto. Meillä on mahdollista tilata myös päivittäin vaihtuva keittiömestarin á la carte annos, mikäli se vastaa paremmin toiveitasi.

Mitä olisi lounas ilman jälkiruokaa? Lounaan hintaan kuuluu toki kahvi tai tee ja pieni makea, mutta erikoisuutena meiltä löytyy myös arkilounaan yhteydessä erillinen jälkiruokapöytä monine herkkuineen. 

Brunssi

Tervetuloa, koronatilanteen niin salliessa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi