Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme
Toimimme tällä hetkellä lounas- ja tilausravintolana 
Löydät meiltä myös ihastuttavan kahvilan anniskeluoikeuksin sekä hulppean terassin
 
Vuonna 2023 Vesilinna täyttää 70 vuotta!
Tämän kunniaksi tilasimme Minna Canth esityksen
Marika Sampio-Utriaiselta. Esitys oli menestys perjantaina 13.10. ja uusintaa on jo toivottu.
 

Näitä odotamme! Varaathan paikkasi ajoissa.                                   

7.- 22.12. tarjolla upea, joulupöytä, 52€ (lapset 20€) perinteitä kunnioittaen kuten aina ennenkin. Tarjolla alkuun erityisen runsas salaatti-, kala- ja leikkelepöytä ja pääruoaksi jouluisat laatikot sekä aidossa leivinuunissa paistettua kinkkua. Kasvisvaihtoehto pyydettäessä. Jouluiset maut jatkuvat myös jälkiruokapöytään saakka. Voit halutessasi tilata keittiömestarin pöytiin tarjoillun menukokonaisuuden (36.90€)

Ma 18.12. olemme avoinna klo 11-16 ja tarjolla on joululounas

Vesilinna

Vietimme avajaisiamme muutamaa päivää ennen kuin valtio vuonna 2020 päätti sulkea kaikki ravintolat. Meillä oli valmiina mietittynä oma Café & Restaurant Vesilinnan konsepti. Kun pääsimme tositoimiin, erilaisten rajoitusten vuoksi sillä konseptilla emme pystyneet toimimaan.

Vesilinna avautui kevään terassiremontin jälkeen alkuperäisen liikesuunnitelman mukaisesti lounas- ja tilausravintolana. Kahvilatoiminta jatkuu kuten aiemmin ja Vesilinnahan tarjoaa perinteisesti kaupunginkuuluja Pitopalvelu Raija Sipisen suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Aivan kuten ennenkin, lounaalla nautit runsaan ja herkullisen buffet pöydän tarjottavista tai valitset Keittiömestarin kesälistalta lounaan pöytiintarjoiluna.

Jyväskylässä on selkeästi tarvetta erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikalle. Mikä olisikaan hienompaa kuin pitää tärkeä yritystapahtuma tai viettää elämän tärkeä juhla, kuten syntymäpäivät tai häät valoisassa, kauniissa ravintolasalissa, parhaalla näköalapaikalla? Vesilinnan ravintolaan mahtuu 150 henkilöä ja terassille vielä lisää. Nyt kun varsinainen iltaravintolakonsepti väistyy, niin tähän on kaikilla huomattavasti paremmat mahdollisuudet.

Tiloissamme järjestetään myös upeita konsertteja ja erilaisia teemailtoja. Vain mielikuvitus on rajana. Huomaat ehkä myös jotain uudistusta markkinointi-ilmeessämme kun logo ja materiaalit ovat saaneet uuden ilmeen. Tervetuloa suunnittelemaan yhdessä juuri sinulle tärkeää juhlaa tai tapahtumaa.

Katsothan poikkeusaukioloajat.
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista!
Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 

Varaathan paikkasi ajoissa!

PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset

Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi

Puhelimitse
0104393000

Lounas normaaliaikoina

Tarjolla ti-pe klo 11-15 ja la klo 12-15

Lounas buffet tiistaista perjantaihin 19,90€  sisältää raikkaita salaatteja sekä kahvin/teen ja pikkumakean. Lauantaisin lounasbuffet on 24,90€

Keittiömestarin pöytiin tarjoiltu lounaskokonaisuus 34,90€

 

TULOSSA

Grilli-ilta joka kuukausi

Seuraava grilli-ilta 25.8. Syö niin paljon kuin jaksat grilliherkkuja ja raikkaita salaatteja 29€:lla

Näitä odotamme!
 

Lauantai Brunssi joka kuukauden ensimmäinen lauantai tai erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Brunssi on kiva aloittaa kuohuvalla. Kysy tarjoilijalta päivän tarjousta!

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä. 

Vesilinnan 70-vuotishistoriaa yhdistettynä Jyväskylän historiaan läpi koko vuoden 
 
 
Huomioithan, että normaaleina aukioloaikoina kahvila & ravintolamme saattaa olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi. Soita meille tai tarkista tilanne Facebookista.
 
 

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi