Ajankohtaista

VARAA PAIKKASI MM RALLIEN
HARJUN ERIKOISKOKEILLE
 
Tervetuloa Maisemaravintolaamme
Toimimme tällä hetkellä lounas- ja tilausravintolana 
Löydät meiltä myös ihastuttavan kahvilan anniskeluoikeuksin sekä hulppean terassin
 
Linnan kesälounaalla tarjolla buffet sekä
kesälistalta erilaisia salaatteja ja annoksia
 
Linnan Lounasta tarjolla 
ti-pe klo 11-15  ja la klo 12-15
Kahvila avoinna ti-pe klo 11-18, la klo 12-18 ja heinäkuun sunnuntaisin 12-16
Tilauksesta avaamme milloin vain sovitaan
 

19.7. Grilli-ilta  Keittiömestarimme Tino grillaa terassilla ja tarjoilee sinulle herkkuja klo 17-19. Sateen sattuessa voit nauttia niitä myös sisätiloissa. Tarjolla lihaa ja kasviksia sekä hyviä salaatteja ja talon leipää, Syö niin paljon kuin jaksat vain 29 €. Kahvila ja baari avoinna klo 21 saakka.

3.8. Ralli-Brunssi 

16.8. Grilli-ilta Keittiömestarimme Tino grillaa terassilla ja tarjoilee sinulle herkkuja klo 17-19. Sateen sattuessa voit nauttia niitä myös sisätiloissa. Tarjolla lihaa ja kasviksia sekä hyviä salaatteja ja talon leipää, Syö niin paljon kuin jaksat vain 29 €. Kahvila ja baari avoinna klo 21 saakka.

1.-2.8. MM Rallien Vesilinna-VIP / Harjun erikoiskokeet torstaina ja perjantaina

Varaa paikkasi Harjun erikoiskokeen parhaalle paikalle yläilmoihin! Täällä voit nauttia myös rallien ehdottomasti parhaan ja mutkattoman VIP ruokailun.  Halutessasi voit myös siirtyä alhaalle aivan erikoiskokeen viereen katsomaan ralliautojen hurjaa menoa. Hintaan 165€ (sis. alv) upea Rallibuffet, näkymät screeniltä tai maisematerassilta sekä live musiikkia. 

Vesilinnan piha-alueella on totutusti kahvilateltta, jossa tarjolla Sipisen pitopalvelun herkkuja sekä aidattu anniskelualue (sisäänpääsymaksu 15€, joka sisältää vailintasi mukaan oluen/siiderin/ viinilasillisen tai alkoholittoman juoman), jolta on suora näköyhteys rallipolulle. Anniskelualueella on tarjolla myös Wokkipannulta kanaa ja kasviksia hintaan 10€.

VIP-Buffetin jälkeen ravintola ja terassi avautuvat kaikille (sisäänpääsymaksu 30€, joka sisältää valintasi mukaan oluen/siiderin/ viinilasillisen tai alkoholittoman juoman) sekä livemusiikkia

Lisätiedot ja pöytävaraukset sähköpostitse ravintola@vesilinna-restaurant.fi. Pyydä yli 10 hengen ryhmille tarjous!

Torstai 1.8. – Harju 1
16:00 Yleisöalue auki
17:15 Näytösajot
19:05 WRC 1. kilpailija
23:15 Viimeinen kilpailija
23:30 Yleisöalue sulkeutuu

Perjantai 2.8. – Harju 2
16:00 Yleisöalue auki
17:00 Vetomies 1. kilpailija
18:45 Vetomies viimeinen kilpailija
18:50 Näytösajot
20:05 WRC 1. kilpailija
22:15 Viimeinen kilpailija
22:30 Yleisöalue sulkeutuu

Harjun erikoiskokeelle on useita sisäänkäyntejä, joten pääset helposti tapahtumaan eri suunnista. Suosituimmat sisäänkäynnit keskustan suunnasta saapuville ovat Gradialla, Harjukadulla, Gummeruksenkadulla sekä uusi Harjukadun ja stadionin välinen sisäänkäynti. Jos haluat välttää ruuhkia, suosittelemme käyttämään Normaalikoulun ja Mäki-Matin Perhepuiston sisäänkäyntejä. Tarkemmat sijainnit sisäänkäynneistä ja lipunmyyntipisteistä löytyvät oheisesta kartasta.

Suosittelemme hyödyntämään Jyväskylän joukkoliikennettä, joiden lähimmät pysäkit sijaitsevat Voionmaankadulla sekä Jyväskylän kauppatorilla. Fyysisen rallipassin ostaneet Erikoiskoeliput matkustavat ilmaiseksi Jyväskylän keskustan alueen busseissa. Fyysinen rallipassi toimii matkalippuna.

Vesilinna, monien mahdollisuuksien kulttuuriperintökohde

Vietimme avajaisiamme muutamaa päivää ennen kuin valtio vuonna 2020 päätti sulkea kaikki ravintolat. Meillä oli valmiina mietittynä oma Café & Restaurant Vesilinnan konsepti. Kun pääsimme tositoimiin, erilaisten rajoitusten vuoksi sillä konseptilla emme pystyneet toimimaan.

Vesilinna avautui kevään terassiremontin jälkeen alkuperäisen liikesuunnitelman mukaisesti lounas- ja tilausravintolana. Kahvilatoiminta jatkuu kuten aiemmin ja Vesilinnahan tarjoaa perinteisesti kaupunginkuuluja Pitopalvelu Raija Sipisen suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Aivan kuten ennenkin, lounaalla nautit runsaan ja herkullisen buffet pöydän tarjottavista tai valitset Keittiömestarin kesälistalta lounaan pöytiintarjoiluna.

Jyväskylässä on selkeästi tarvetta erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikalle. Mikä olisikaan hienompaa kuin pitää tärkeä yritystapahtuma tai viettää elämän tärkeä juhla, kuten syntymäpäivät tai häät valoisassa, kauniissa ravintolasalissa, parhaalla näköalapaikalla? Vesilinnan ravintolaan mahtuu 150 henkilöä ja terassille vielä lisää. Nyt kun varsinainen iltaravintolakonsepti väistyy, niin tähän on kaikilla huomattavasti paremmat mahdollisuudet.

Tiloissamme järjestetään myös upeita konsertteja ja erilaisia teemailtoja. Vain mielikuvitus on rajana. Huomaat ehkä myös jotain uudistusta markkinointi-ilmeessämme kun logo ja materiaalit ovat saaneet uuden ilmeen. Tervetuloa suunnittelemaan yhdessä juuri sinulle tärkeää juhlaa tai tapahtumaa.

Katsothan poikkeusaukioloajat.
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista!
Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien.

Varaathan paikkasi ajoissa!

PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset

Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi

Puhelimitse
0104393000

Lounas normaaliaikoina

Tarjolla ti-pe klo 11-15 ja la klo 12-15

Lounas buffet tiistaista perjantaihin 19,90€  sisältää raikkaita salaatteja sekä kahvin/teen ja pikkumakean. Lauantaisin lounasbuffet on 24,90€

Keittiömestarin pöytiin tarjoiltu lounaskokonaisuus 36,90€

Pikalounas ti-pe 13,50€

 

TULOSSA

Grilli-ilta kesäaikaan joka kuukausi

Syö niin paljon kuin jaksat grilliherkkuja ja raikkaita salaatteja 29€:lla

 
 

Lauantai Brunssi joka kuukauden ensimmäinen lauantai (alkaen maaliskuussa) tai erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Brunssi on kiva aloittaa kuohuvalla. Kysy tarjoilijalta päivän tarjousta!

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä. 

 
 
 
 
Huomioithan, että normaaleina aukioloaikoina kahvila & ravintolamme saattaa olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi. Soita meille tai tarkista tilanne Facebookista.
 
 

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi