Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme
Toimimme tällä hetkellä lounas- ja tilausravintolana 
Löydät meiltä myös ihastuttavan kahvilan anniskeluoikeuksin sekä hulppean terassin
 
Linnan lounaalla nyt uusi vaihtoehto
Pikalounas 13,50€
 
Linnan Lounasta tarjolla 
ti-pe klo 11-15  ja la klo 12-15
Kahvila avoinna ti-pe klo 11-18 ja la klo 12-18
Tilauksesta avaamme milloin vain sovitaan

30.4. Vappuetkot klo 16-19

Tervetuloa ilman pääsymaksua aloittelemaan vapun juhlintaa. Tommi Soidinmäen iloinen musiikki viihdyttää ja panostamme tällä kertaa nimenomaan etkoherkkuihin, joita on ostettavissa omien mielitekojesi mukaan. Tietysti vapun kunniaksi meillä on myös hurjia juomatarjouksia!

1.5. Perinteinen Vappulounas klo 12-16 

Mikä sen parempaa kuin viettää yhdessä ystävien kanssa aikaa vapunpäivän lounaalla. 59€:n (4-11 v -50%)  buffet pöytä tarjoaa paljon erilaisia herkkuja Linnan laadun mukaisesti. Teethän pöytävarauksen

12.5. Äitienpäivän juhlalounas klo 11-16

Äideille vain parasta! Sitä saat Linnassa, jonka lämminhenkinen ja superkaunis tila mahdollistaa juhlavan kokonaisuuden. Teethän pöytävarauksen ajoissa, sillä joka vuosi ovat paikat täyttyneet nopeasti. 62€ (4-11vuotiaat -50%).

Vesilinna

Vietimme avajaisiamme muutamaa päivää ennen kuin valtio vuonna 2020 päätti sulkea kaikki ravintolat. Meillä oli valmiina mietittynä oma Café & Restaurant Vesilinnan konsepti. Kun pääsimme tositoimiin, erilaisten rajoitusten vuoksi sillä konseptilla emme pystyneet toimimaan.

Vesilinna avautui kevään terassiremontin jälkeen alkuperäisen liikesuunnitelman mukaisesti lounas- ja tilausravintolana. Kahvilatoiminta jatkuu kuten aiemmin ja Vesilinnahan tarjoaa perinteisesti kaupunginkuuluja Pitopalvelu Raija Sipisen suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Aivan kuten ennenkin, lounaalla nautit runsaan ja herkullisen buffet pöydän tarjottavista tai valitset Keittiömestarin kesälistalta lounaan pöytiintarjoiluna.

Jyväskylässä on selkeästi tarvetta erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikalle. Mikä olisikaan hienompaa kuin pitää tärkeä yritystapahtuma tai viettää elämän tärkeä juhla, kuten syntymäpäivät tai häät valoisassa, kauniissa ravintolasalissa, parhaalla näköalapaikalla? Vesilinnan ravintolaan mahtuu 150 henkilöä ja terassille vielä lisää. Nyt kun varsinainen iltaravintolakonsepti väistyy, niin tähän on kaikilla huomattavasti paremmat mahdollisuudet.

Tiloissamme järjestetään myös upeita konsertteja ja erilaisia teemailtoja. Vain mielikuvitus on rajana. Huomaat ehkä myös jotain uudistusta markkinointi-ilmeessämme kun logo ja materiaalit ovat saaneet uuden ilmeen. Tervetuloa suunnittelemaan yhdessä juuri sinulle tärkeää juhlaa tai tapahtumaa.

Katsothan poikkeusaukioloajat.
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista!
Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 

Varaathan paikkasi ajoissa!

PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset

Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi

Puhelimitse
0104393000

Lounas normaaliaikoina

Tarjolla ti-pe klo 11-15 ja la klo 12-15

Lounas buffet tiistaista perjantaihin 19,90€  sisältää raikkaita salaatteja sekä kahvin/teen ja pikkumakean. Lauantaisin lounasbuffet on 24,90€

Keittiömestarin pöytiin tarjoiltu lounaskokonaisuus 36,90€

Pikalounas ti-pe 13,50€

 

TULOSSA

Grilli-ilta kesäaikaan joka kuukausi

Syö niin paljon kuin jaksat grilliherkkuja ja raikkaita salaatteja 29€:lla

 
 

Lauantai Brunssi joka kuukauden ensimmäinen lauantai (alkaen maaliskuussa) tai erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Brunssi on kiva aloittaa kuohuvalla. Kysy tarjoilijalta päivän tarjousta!

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä. 

 
 
 
 
Huomioithan, että normaaleina aukioloaikoina kahvila & ravintolamme saattaa olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi. Soita meille tai tarkista tilanne Facebookista.
 
 

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi