Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet suurella sydämellä

Valmistelemme lämmöllä jokaisen tilaisuuden: ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, häät, merkkipäivät, vuosipäivät ja muistotilaisuudet. Upeat näköalat ravintolan ikkunoista antavat juhlalle arvokkaat puitteet, ja keittiötiimin sekä tarjoiluhenkilökunnan ammattitaito varmistaa tilaisuuden onnistumisen.

Pyöreään ravintolasaliimme mahtuu noin 160 henkilöä ja vieraiden käytössä oleva näköalaterassimme jatkaa juhlatilaa ulos Jyväskylän kattojen ylle. Ravintolaamme on esteetön kulku ja pysäköintipaikkojakin löytyy.
Pyydä tarjous

Häät

Järjestä elämäsi kaunein päivä unohtumattomalla tavalla Vesilinnassa! Me huolehdimme kaikesta, jotta te hääparina saatte keskittyä nauttimaan juhlapäivästä vieraidenne kanssa.

Ravintolasalissamme koko seurueenne pääsee juhlimaan kanssanne yhdessä yhtenäisessä tilassa ilman aikataulurajoituksia, ja kauniit kattaukset sekä tilan somisteet luovat saliin todellisen juhlan tuntua.

Häätarjoilu järjestetään toiveidenne mukaisesti joko noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, ja juhla suunnitellaan toiveidenne mukaan Teidän näköiseksenne. Pyydä tarjous

Catering

Kun haluat järjestää tilaisuuden omissa tiloissasi, toinen yrityksemme Pitopalvelu Raija Sipinen hoitaa kaiken tarvittavan rautaisella ammattitaidolla. Onpa juhlan aihetta pienissä perhejuhlissa tai muodollisessa yritysillallisessa, niin ota yhteyttä puhelimitse 0400 749329 tai 0400 647437. 


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi