Yksityistilaisuudet

Vesilinnassa on Jyväskylän upein miljöö juhlien järjestäjälle. Pyöreässä ravintolasalissa viihtyy niin pienempi seurue kuin 120-160 vieraan joukko. Ravintolaa kiertää hulppea näköalaterassi, jossa vieraat viihtyvät kelin niin salliessa. Vesilinnan viinit ovat pääosin omaa maahantuontia ja osin omaa tuotantoa. Jokaisella viinillä on oma tarinansa kerrottavana, sillä ne ovat pieniltä, laadukkailta viinitiloilta Euroopasta ja Vesilinnan omalta viinitilasta Saksan Moselin laaksosta. Juhlijoille olemme rakentaneet omat illallismenut.

Häät kaupungin valojen yläpuolella

Järjestä elämänne kaunein päivä mieliinpainuvalla tavalla Vesilinnassa! Näköalat kattotasanteelta ovat kaupungin upeimmat, ja maksutonta pysäköintitilaa löytyy koko seurueelle. Intiimiin ravintolaamme mahtuu pienempikin hääseurue tai jopa 120-150 ihmistä istumaan, ja tarjoilut voidaan järjestää joko noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. Korkeatasoisesta ja laajasta viinivalikoimasta suosittelemme tarjoiluihin sopivat laatuviinit. Illallismenut ovat suunniteltu juuri hääjuhlan viettäjille.

Edustustilaisuudet erilaisiin tarpeisiin

Vesilinna Restaurantissa järjestät helposti erilaiset edustustilaisuudet kuten esittelyt, koulutukset, cocktailtilaisuudet ja vastaanotot. Keittiömestarimme Pasi Kovanen valmistelee keittiötiiminsä kanssa korkeatasoiset tarjottavat juuri sinun tarpeisiisi, ja ammattitaitoinen salihenkilökuntamme huolehtii vieraittesi viihtyvyydestä. Tilaisuuksien tarjoilu voi olla istuvan illallisen muodossa tai vaikka cocktailtilaisuus.

Yksityistilaisuudet suurella sydämellä

Valmistelemme lämmöllä jokaisen tilaisuuden: ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, merkkipäivät, vuosipäivät ja muistotilaisuudet. Upeat näköalat ravintolan ikkunoista antavat juhlalle arvokkaat puitteet, ja keittiötiimin sekä tarjoiluhenkilökunnan ammattitaito varmistaa tilaisuuden onnistumisen täydellisesti.

Vesilinna Catering

Kun haluat järjestää tilaisuuden omissa tiloissasi, hoitaa Vesilinna Catering ammattimaiset tarjoilut. Onpa juhlan aihetta pienissä perhejuhlissa tai muodollisessa yritysillallisessa, ovat korkeatasoiset keittiö- ja tarjoiluammattilaisemme käytössäsi. Pyydä tarjousta, ja suunnitellaan juuri sinun tarpeeseesi sopiva tarjoilu!

Pyydä tarjous!

Tilaisuuden luonne

Päivämäärä

Henkilömäärä

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Lisätiedot ja toiveet

Käsittelemme henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti.