Vesilinnan tilat

Vesilinnan ravintola sijaitsee Jyväskylän Harjulla sijaitsevan vesitornin säiliöosan päällä toisessa kerroksessa. Vesilinna on ajaton 50-lukulainen kaunotar, joka sopii mainiosti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Piha-alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Ravintolaan pääsee kolmella hissillä, ja kulku on esteetöntä. Oheisessa pohjakuvassa on kuvattu ravintolan asiakastilat, lisäksi ravintolakerroksen hissiaulassa on inva-wc sekä miesten ja naisten wc-tilat. Rakennusta kiertää aurinkoterassi joka on asiakkaiden käytössä. Sisätiloissa pöydät sijoittuvat lasi-ulkoseinän viereen. Sisälle mahtuu pöytäjärjestyksestä riippuen 100- 140 henkilöä istumaan, ja cocktailtyyppisiin vastaanottoihin jopa 200 henkilöä. Terassilla on kesäaikaan istumapaikkoja noin 100 henkilölle.

Baarin edessä on parkettilattia, joka soveltuu erinomaisesti tanssille. Noutopöytäruokailussa buffet katetaan parketille, ja siirretään pois ruokailun päätyttyä. Parketin reunalla on myös kaksi kuvassa näkyvää pylvästä, jotka henkivät tilaan menneisyyden tunnelmaa rakennuksen valmistumisvuodelta 1953.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.