Yksityistilaisuudet Vesilinnassa

Voit vuokrata Ravintolamme kokonaan omaan käyttöösi. Vesilinnassa tarjoat vieraillesi uniikin ympäristön ja hienot puitteet mihin vuodenaikaan tahansa. Upeat näköalat luovat ainutlaatuisen tunnelman tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Pyöreään ravintolasaliimme mahtuu jopa 160 henkilöä ja hulppea näköalaterassimme jatkaa juhlatilaa ulos Jyväskylän kattojen ylle. Ravintolaamme on esteetön kulku ja pysäköintitilaa löytyy koko seurueelle. Ravintolassamme on A-oikeudet.

 

Edustustilaisuudet

Ravintola Vesilinnassa järjestät erilaiset edustustilaisuudet kuten esittelyt, koulutukset, cocktailtilaisuudet ja vastaanotot vaivattomasti ja laadukkaasti. Tilat järjestellään toiveidenne mukaisesti ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen vieraidenne viihtyvyydestä. Tarjoiluista vastaa oma keittiömestarimme ja menun suunnittelemme aina tilaisuuden luonteen mukaan.

 

Häät

Järjestä elämäsi kaunein päivä unohtumattomalla tavalla Vesilinnassa! Me huolehdimme kaikesta, jotta te hääparina saatte keskittyä nauttimaan juhlapäivästä vieraidenne kanssa.Ravintolasalissamme koko seurueenne pääsee juhlimaan kanssanne yhdessä yhtenäisessä tilassa ilman aikataulurajoituksia, ja kauniit kattaukset luovat saliin juhlan tuntua. Häätarjoilu järjestetään toiveidenne mukaisesti joko noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, ja juhla suunnitellaan toiveidenne mukaan Teidän näköiseksenne.

Järjestämme tilaisuudet aina lämmöllä ja suurella sydämellä oli kyseessä sitten edustustilaisuudet, perhejuhlat tai muistotilaisuudet.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri Teidän tarpeisiinne sopiva tilaisuus.

Tervetuloa viihtymään!

 

Takaisin

Pyydä tarjous

Tilaisuuden luonne

Päivämäärä

Henkilömäärä

Nimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Lisätiedot ja toiveet

Käsittelemme henkilötietojasi rekisteriselosteen mukaisesti.