Ajankohtaista

Tervetuloa meille!
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista! Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä on paikkoja riittämiin. Istahda alas mieleiselle paikalle, nauti auringon paisteesta ja kahvittele kera herkkujen. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy!

Syö meillä!

Tervetuloa herkuttelemaan Vesilinnaan! Keittiö on auki klo 12-20.
Kesäistä lounasta on tarjolla ti-la klo 12-14.45.
Kesän á la carte-listalta on mahdollista tilata ti-la klo 15-20.
 
Kesän jälkeen
 
Kesäkauden päätyttyä elokuun loppupuolella siirrymme lounasbuffettiin. Tulemme kattamaan alkuruokapöydän kaarevan salimme pyöreään pöytään. Kauniisti katetussa pöydässä on tarjolla tuoreita yksittäisiä aineksia, joista voit koota oman alkuruokasi, mutta sen lisäksi myös huolella mietittyjä valmiita salaatteja. Leipävalikoimasta löytyy Ravintola Vesilinnan oman päivittäin leivottavan vaalean leivän lisäksi aina myös yli 200 vuotta vanhaan juureen, ilman hiivaa leivottua Sipisen Pitopalvelun ruisleipää.

Pääruokana voit syödä päivän keiton tai kotoista, konstailematonta ja maukasta ruokaa noutopöydästä. Tarjolla tulee olemaan aina liha- tai kala- sekä kasvisvaihtoehto. Meillä on mahdollista tilata myös päivittäin vaihtuva keittiömestarin á la carte annos, mikäli se vastaa paremmin toiveitasi.

Mitä olisi lounas ilman jälkiruokaa? Lounaan hintaan kuuluu toki kahvi tai tee ja pieni makea, mutta erikoisuutena meiltä löytyy myös arkilounaan yhteydessä erillinen jälkiruokapöytä monine herkkuineen. Tätä ei voi sanoin kuvata, vaan se täytyy kokea paikan päällä syksyllä!

 

Tulossa

Yhteislauluillat

Ensimmäinen yhteislauluilta oli menestys! Yhteislauluiltoja tullaan järjestämään joka toinen keskiviikkoilta Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa.

Grilli-illat

Joka toinen perjantai-ilta sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana!

Teemaillat

Iloitaan yhdessä!

Ensimmäinen teemailta 14.8. klo 18 alkaen kunnioittaa suomalaisuutta. Kertokaa se hänelle -illassa esiintyvät Jyrki Anttila pianistivaimonsa Maija Anttilan kanssa ja musiikkinumeroina kuulemme iki-ihania Mauno Kuusiston ja Tapio Rautavaaran tunnetuiksi tekemiä kappaleita. Musiikkinautinnon ohessa tarjoamme cocktail-lautasen, lasillisen kuohuvaa sekä kahvin tai teen ja jälkiruokaherkun. Ohjelma- ja tarjoiluokonaisuuden hinta on 60€. Tee pöytävaraus aloitussivulta

Tulemme järjestämään kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

Brunssi

Tervetuloa nauttimaan syksyllä kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi