Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme!
 
Kahvila ti-la klo 11.30-18 sekä su klo 12-17
Lounas ti-la klo 11.30-14
Á la carte ti-la klo 15-20
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista!
Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 
 
 
Varaathan paikkasi ajoissa. Vierasmäärä on rajoitettu, sillä haluamme pitää turvavälit ja muutoinkin noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.
PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset
Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi
Puhelimitse
0104393000
 
Lounas
Viime kesänä suuren suosion saavuttanut kesäinen lounaslistamme on meillä päivitettynä tänäkin vuonna. Tule testaamaan!
Lounas ti-la klo 11.30-14
 
Á la carte
Olemme toteuttaneet asiakkaiden toiveiden mukaisen rennon kesäisen listan, jonka löydätkin jo täältä sivuiltamme. 
Á la carte alkaen 2.6. ti-la klo 15-20

Yhteislauluillat kesäisin

Näihin iltoihin kannattaa tulla! Yhteislauluiltoja järjestetään kesällä sään salliessa joka toinen viikko Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa. 

3.6. to klo 19 Georg Otsin lauluja. Mukana Palokan Viihdelaulajat 

16.6. ke klo 19 Suvivirren soidessa. Marianne Mäenpää laulattaa kesäisiä, hengellisiä lauluja

30.6. ke klo 19 Laulun ja Runon ilta. Mukana Lauluyhtye Akanat Olga Kallion johdolla. Hannu Ala piano

14.7. ke klo 19 Ikivihreät Iskelmät. Sari Eirtola-Loukola laulattaa

28.7. ke klo 19 Elokuvamusiikki

11.8. ke klo 19 Kevyttä klassista kesäillan iloksi. Mukana Lauluyhtye Ladyt

25.8. ke klo 19 Merihenkisen musiikin saattelemana kohti syksyä 

Grilli-illat kesäisin

Tulossa joka toinen perjantai-ilta (huom. poikkeukset) sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana!

Pe 11.6.

25.6. Juhannus. Ravintola suljettu

La 10.7. 

Pe 23.7.

La 7.8. 

Pe 20.8.

Pe 3.9. 

Sunnuntai Brunssi erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.

Mikäli saamme paljon pyyntöjä, tulemme toteuttamaan sunnuntaibrunssin useastikin.

Juhannuksen ajan 25.-27.7. olemme suljettuna

Yksityistilaisuudet, jolloin ravintola on suljettuna

LA 12.6 suljettu koko päivän

La 3.7. suljettu klo 15 lähtien (lounas ja kahvila 11.30-14)

To  24.7 suljettu klo 13.30 lähtien  (lounas 11.30-13.30)

La 31.7  suljettu illan (lisätietoja myöhemmin)

La 14.8 suljettu klo 13.30 lähtien (lounas klo 11.30-13.30)

La 21.8 suljettu klo 13.30 lähtien (lounas klo 11.30-13.30) 

La 4.9 ravintola suljettu klo 15 lähtien (lounas 11.30-14) kahvila avoinna klo 17 saakka


Varaathan paikkasi ajoissa. Vierasmäärä on rajoitettu, sillä haluamme pitää turvavälit ja muutoinkin noudattaa annettuja turvallisuusohjeita.
PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset
Sähköposti ravintola@vesilinna-restaurant.fi
Puhelimitse 0104393000

Järjestämme kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

Tulossa Teemailtoja syksyllä 2021
 
ESPANJA-ilta
Matkustaminen ei nyt ole ensimmäisenä tehtävälistallamme mutta haluaisitko löytää Espanjan tunnelman ravintolassamme? Lisätietoja pian.
 
VESILINNAN HISTORIA-ilta
Lisätietoja pian
 
JAZZ ILTA
Lisätietoja pian
 
7.11. PETRI LAAKSONEN Pyhäinpäivän kahvikonsertti  
 
 
Nautittu jo 2021 

12.5. HURMIO – Olavi Virta muistoissamme

Olavi Virta antoi äänen jälleenrakennuksen Suomelle.  Rikassointinen, täysjänteinen laulu valloitti ja jätti upean perinnön tuleville tulkeille.  Hannu Lehtonen on tarttunut haasteeseen.  Perintö siirtyy tyylikkäästi uuteen aikaan mennyttä kunnioittaen, uusia sävyjä löytäen.

Illan aikana kuullaan Olavi Virran tutuksi tekemää monipuolista ohjelmistoa tangosta sambaan, valssista svengaavaan foxiin. Ja tietysti Hopeinen kuu kultaisen saksofonin soidessa. Seppo Hovi tarinoi, säestää ja muistelee muutamaa yhteistä esiintymistä mestarin kanssa.

Ja aina väliin nautitaan hyvästä ruoasta. Ja juomasta. Niin teki Olavi Virtakin.

Olavi Menu: savusilakkasalaatti, metsästäjän pihvi, raparperikerroskiisseli, kahvin kanssa Olavin unelmat ja kääretorttuleivos.

65 € lippu sisältää pöytiintarjoillun illallismenun ja ohjelman.

9.5. Äitienpäivälounas klo 12-17

Herkullinen, perinteitä kunnioittava äitienpäivälounas buffet pöydästä 47€ aikuiset / 20€ lapset / 0-4v ilmaiseksi. Marianne Mäenpää musisoi. 

30.4. Grilli buffet klo 16-19

Aloitamme rennosti vappuaattona grillin lämmityksen klo 15 nauttien keittiömestarimme loihtimaa grillibuffaa. Lihaa, kalaa, makkaraa, kasviksia ja lisäksi salaattibuffa. Hintaan 39 € saat syödä niin paljon kuin haluat.

Halutessasi herkutella vielä lisää, voit ostaa kultaisesta vitriinistämme aivan uskomattoman ihania leivonnaisia.

1.5. Juhlava Vappulounas klo 12-16

Vapunpäivänä vähän parempaa - pöytiin tarjoiltu ateria, jonka aloitat juhlavasti kuohuvalla ja päätät salissa kiertävän jälkiruoka tarjoiluvaunun antimilla. Siinä välissä tarjoamme Wappulautasen, naudan sisäfileetä, kuhafileetä tai kasvisruokaa makusi mukaan. NAM! Lisäksi kattauksen aikana saat nauttia mukavasta Isto Hiltusen musisoinnista. Kaikki 59€

Huolimatta haastavasta tilanteesta vuonna 2020 Café & Restaurant Vesilinnassa tapahtui paljon.
Teemaillat 2020- Iloitaan yhdessä!

14.8.  Kertokaa se hänelle - Suomalainen ilta. Viihdyttäjinä Jyrki ja Maija Anttila 2.10.  New Orleans - Let the Good Time s Roll. Maailman iloisinta musiikkia saatte nauttia aidon cajun-ruoan lisäksi viisihenkisen bändin,  Suomen Dixieland Band New Orleans Stompers, musisoinnista. 27.11. Leipää, lempee ja lämpöö Illalliskonsertti Arja Koriseva ja Minna Lintukangas Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä konsertissa kuullaan lauluja vuosien varrelta Arjan omasta tuotannosta. Mukana on myös muita tuttuja, nostalgisia lauluja sekä ihan uusia julkaisuja käynnissä olevalta Vain Elämää-kaudelta. 

Muita tapahtumia Vesilinnassa vuonna 2020
11.-19.9. osallistuimme Nyt Nautitaan Kympillä tapahtumaan. 17.9. klo 18.30 Syksyn tullessa. Harmonikan taiturit Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund. Iloinen ilta kaikille musiikin ystäville. Liput 45€ sisältäen ohjelman ja tarjoilun, alkoholiton alkumalja, kolmen piiraan kimara salaatin kera sekä leivoskahvit. 10.10. Aleksis Kiven päivä. Tiesitkö, että Raija Sipinen on suunnitellut Aleksis Kiven nimikkoleivoksen? Täysin erilainen uutuus, jossa maistuu kardemumma, kahvi ja mustikka. Tule maistamaan tai osta leivoksia vaikka kotiin. Vko 44 Karnevaaliviikko Tervetuloa juhlistamaan syksyä ja nauttimaan valoista ja väreistä lounaan, kahvin , illallisen tai iltakävelyn merkeissä! 8.11. Ihastuttava Isänpäivä PIKNIK Vesilinnan terassilla ja vähän myös sisällä. 26.11. Thanks Giving Amerikan herkkuja tarjolla kahvilassa. 5.12. Itsenäisyysjuhla Tommi Soidinmäen viihdyttäessä. Tule viettämään juhlavan ilta Suomen itsenäisyyden kunniaksi.  8.12. alkaen Perinteinen JOULULOUNAS buffet-pöydästä. 11.12. Joulukonsertti Marianne Mäenpää ja Janne Isoaho. Säestäjinä Sari Eirtola-Loukola ja Charlotte Loukola. 24.12. Jouluaaton ohjelmallinen juhla-ateria 31.12. Uudenvuoden vastaanotto. Koe kaikki kaupungin valot ja näe ilotulitukset maisemaravintolamme terassilta. 
 
Kaikista tapahtumista olemme erityisen kiitollisia teille rakkaat asiakkaamme sekä esiintyjävieraamme!
Jatkamme iloisin mielin aktiivista toimintaamme tänäkin vuonna.
 
Huolehditaan yhdessä siitä, että saamme turvallisesti tulla toistekin. Osallistujamäärä on näinollen rajattu. Ravintolastamme käsidesit aina ulottuvillasi ja halutessanne saatte meiltä myös kertakäyttömaskin ja kertakäyttökäsineet.
 
Huomioithan, että normaaleina aukioloaikoina kahvila-ravintolamme saattaa olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi. Soita meille tai tarkista tilanne Facebookista.
 
 

Suunnitteilla 


Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi