Ajankohtaista

Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Koronavirusepidemian kehittymisen seurauksena olemme suljettuna odottaen tilanteen pikaista normalisoitumista.
 
Ravintolamme kiinni ollessa saat tilattua Pitopalvelu Raija Sipisen ruokia kotiin kuljetettuna 5km säteellä keskustasta sekä kauemmaksi sopimuksen mukaan. 55€:n kotiruoka- ja leivonnaispaketti kahdelle sisältää:
Lohilaatikon, lihamakaroonilaatikon, kinkkukiusausta, harjun iltasoittoleivokset, marjapiiraan ja pikkuleipiä.
Laita viestiä sähköpostin ravintola@vesilinna-restaurant.fi kautta tai soita numeroon 0400 647437.

Tulossa

Tilaukset

Tilanteen normalisoitumisen jälkeen toimimme myös tilausravintolana. Tilaukset saattavat vaikuttaa aukioloaikoihin, joista ilmoitamme nettisivuillamme sekä facebookissa etukäteen.

Yhteislauluillat

Kesä tulee kohta ja sen myötä joka toinen keskiviikkoilta Harjun terassilla lauletaan yhteislauluja "Skanssenin" malliin. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa.

Grilli-illat

Kesällä joka toinen perjantai-ilta pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana!

Teemaillat

Pidetään hauskaa yhdessä!

Tulemme järjestämään kesän jälkeen kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen aterian lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman menun, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.

Avaamme 12.3.2020.

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 

p. 010 439 3000 

ravintola@vesilinna-restaurant.fi