Ajankohtaista

Tervetuloa Maisemaravintolaamme
 
Kahvila & Ravintola on suljettu. Avaamme jälleen 8.2. 
 
Meille tärkeintä on asiakkaidemme sekä henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus. Haluamme tarjota teille kaikille mahdollisuuden nauttia upeista maisemista ja maukkaista tarjottavista!
Iso, hulppea terassi kiertää rakennusta ja siellä voitte ihastella koko Jyväskylää. Vastaavaa maisematerassia ei kaupungistamme löydy! Nostalgisessa, puolipyöreässä salissamme viihdyt varmasti ruokaillen, kahvitellen tai muuten vain nauttien. 
 
Koronatilanne Jyväskylässä ja sen vaikutus meihin

Harmiksemme Keski-Suomi on jälleen koronan leviämisvaiheessa. Valtioneuvosto on tehnyt päätöksen ravintolarajoituksista.

Jotta voisimme taata asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen ja stressittömän vierailuhetken, olemme päättäneet ottaa koronapassin käyttöön ravintolassamme toistaiseksi. Tarkistamme, että jokaisella asiakkaalla on voimassa oleva koronapassi klo 15 eteenpäin.

Koronapassi on EU:n koronatodistus ja se on mahdollista löytää sähköisenä omakannasta tai pyytää tuloste terveydenhuollosta. Dokumentti todistaa asiakkaan saaneen kaksi rokotetta, sairastaneen koronan 6 kuukauden sisään tai saaneen negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aikaisemmin. Koronapassi tarkastetaan THL:n hyväksymällä lukijaohjelmalla. Tietoja ei säilytetä, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen. Velvollisuus esittää koronatodistus koskee 16 vuotta täyttäneitä.

Varauduthan koronapassin tarkastukseen ravintolaamme saapuessasi. Jotta välttäisimme ruuhkaa, suosittelemme jokaisen lataamaan koronapassin puhelimeen tai ottamaan paperisen tulosteen esille etukäteen. Varauduthan myös tarvittaessa varmistamaan henkilöllisyytesi.  

Pyydämme teiltä kärsivällisyyttä, olemme kaikki tässä tilanteessa yhdessä. Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi viihtymään turvallisesti meillä Vesilinnassa.

💙

TULOSSA

 
 

Varaathan paikkasi ajoissa!

PÖYTÄVARAUKSET JA TIEDUSTELUT
TableOnline pöytävaraukset

Sähköposti
ravintola@vesilinna-restaurant.fi

Puhelimitse
0104393000

Lounas

Aloitamme lounastarjoilun 8.2.2022

Á la carte tarjoilu aloitetaan 8.2.

 

Grilli-illat kesäisin

Joka toinen perjantai-ilta (huom. poikkeukset) sään salliessa pidetään Vesilinnan hulppealla terassilla grilli kuumana!

Yhteislauluillat kesäisin

Näihin iltoihin kannattaa tulla! Yhteislauluiltoja järjestetään kesällä sään salliessa joka toinen viikko Harjun terassilla. Niihin voit tulla vaikka pelkästään laulamaan, mutta toki meillä löytyy aina myös hyvää tarjottavaa. 

 

Sunnuntai Brunssi erikseen ilmoitettavina ajankohtina

Tervetuloa, nauttimaan kiireetön brunssi upeiden maisemien äärellä! Tämän pääset kokemaan tulevaisuudessa sunnuntaisin, silloin kun sinulla on siihen aikaa. Tule yksin tai tuo ystäväsi ja perheesi mukanasi. Me teemme kaikkemme, että saatte kokea yhden parhaimmista brunsseista ikinä.

Brunssi on mukava aloittaa lasillisella kuohuvaa, joka kuuluu sen hintaan. Noutopöydässä tulee olemaan aina tarjolla useampia ruokaisia aamiaisen ja lounaan yhdistäviä ruokia, kuten jugurttia, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, kala- ja lihatuotteita, salaatteja, uunituoretta leipää, lämmin ruoka sekä tietysti jälkiruoka.

Kaikille aisteille suunnattu brunssi on monia muita asteen hienostuneempi, sillä hienoa tunnelmaa luo jo ravintolamme sijainti Jyväskylän kulttuurihistoriallisessa kiinteistössä.

Mikäli saamme paljon pyyntöjä, tulemme toteuttamaan sunnuntaibrunssin useastikin. 

Tulossa Teemailtoja keväällä 2022
 
Järjestämme kuukausittain teemailtoja, joissa on tarjolla herkullisen tarjoilun lisäksi musiikkia. Jokaiselle teemalle keittiömestarimme luo oman erikoisuutensa, jota saatte nauttia ohjelman lomassa.  Suunnitteilla on esimerkiksi jazzia, Italiaa, tangoa sekä kevyttä klassista yhdistettynä sopivaan makuelämykseen.
 
ESPANJA ilta
 
Suomalaisten runojen ja musiikin siivittämänä historian havinaa Vesilinnasta.
Lisätietoja pian

 

 
 
Nautittu 2021
 
28.-31.12. Lounas klo 11.30-15.00. Kahvila ja näkötorni avoinna klo 16 saakka
Tule koko perheen kanssa nauttimaan yksinkertaista, herkullista lounas buffettia joulun juhlinnan jälkeen
 
31.12. Uuden vuoden vastaanottobileet 20-luvun hengessä klo 18 alkaen.
TILAISUUS VALITETTTAVASTI PERUTTU HALLITUKSEN PÄÄTÖKSESTÄ JOHTUEN
7.-22.12. Upea, perinteinen Joulu buffet 
 
20.11. LASTEN OIKEUKSIEN PÄIVÄ
Lasten oikeuksien päivänä haluamme erityisesti huomioida kaikenikäiset lapset. Klo 11.30-14.00 järjestämme vieraileville lapsiperheille mm. ongintaa korkealta terassiltamme!

14.11. ISÄNPÄIVÄ BRUNSSI

5.11.  BE MY LOVE - Jyrki Anttilan seurassa

Illallistapahtuma pe 5.11. klo 18 alkaen.
Upeaa musiikkia ja  pöytiin tarjoiltu illallinen - sinulle yksin, yhdessä ystävien tai rakkaasi kanssa.
Tenori Jyrki Anttilan ja pianisti Maija Anttilan illan ohjelmassa on tenoriserenadeja vuosien varrelta. BeMyLove illan aikana kuulemme tänä vuonna monipuolisen kattauksen niin klassisen- kuin myös viihdepuolen sävelmiä. Jyrki ja Maija Anttila ovat koonneet rakkaudentäyteisen konserttiohjelmiston, joka pitää sisällään monipuolisesti suomalaisia, italialaisia, amerikkalaisia, sekä saksalaisia rakkauslauluja, kuten mm. Be My Love, Mamma, I Te Vurria Vasa, O Surdato Namurato.Ohjelmaan on lisätty myös syksyyn sopivia suomalaisia tunnelmallisia Jyrki Anttilalle sävellettyjä Jukka Rasinkankaan kappaleita, esimerkiksi Oot Kaunis Niin, sekä Punainen ja Keltainen. Menu ja ohjelma yhteensä 65€.
 
7.11.  Pyhäinpäivän In memoriam kahvikonsertti PETRI LAAKSONEN ja Marianne Mäenpää
Iki-ihana tunnelmallinen iltapäivä, jonka aikana silmäkulmat kostuvat. Nessut kuuluvat pöydän kattaukseen!
Kello 14 alkavassa konsertissa muistellaan laulujen kautta poisnukkuneita läheisiä-
Liput 37€ sisältää konsertin ja pöytiin tarjoiltuna juhlakahvit suolaisen ja makean kera.
Mukana myös Marianne Mäenpää.

Buffet lounas Syyslomaviikolla 42

Tarjoamme koko perheen buffet lounasta - valitse herkullisesta pöydästä lihaa, kalaa, kasviksi tai vaikka kaikkia! Vaihtuvat salaatit ja lämpimät ruoat 

1.-2.10. pe-la Rallin Huumaa Vesilinnassa

Koe Jyväskylän rallit yläilmoista Vesilinnassa. Tule mukaan 1951 harjulta alkaneeseen huumaan kun Jyväskylä Ralli starttaa jälleen tänä vuonna.
Kaikki ruokailut ovat avoimia kaikille.
 
24.9. JAZZ ILTA - BluesQueen Reine Ramón ja New Orleans Stompers

Aito New Orleans-ilta, joka on sekoitus blues-, salsa-, gospel- ja kreolimausteita.

La 10.7.  DJ ilta 'Harju'

'Harju' on hyvin valikoitua musiikkia hyvässä seurassa. Se on raikkaita drinkkejä kesäillassa ja gourmet street foodia grillistä. Ennen kaikkea se on Jyväskylän leijoin terassi! Harjun huipulla sijaitsevan Vesilinnan kattoterassilta näkymät kaupungin yli ovat vailla vertaa. Siis aivan älytön!Tuu chillaa ja kattoo maisemia kun me startataan jotain uutta tähän kylään! Musat soittaa Dj Aksim ja Dj Lyttä ja kummisetänä toimii Joosu J. Tapahtumaa tukemassa Beyond.

4.7. Kesäinen konsertti
Viulisti Charlotte Loukola ja pianisti Andras Szabo esittävät Sibeliuksen, Bartókin, Paganinin ja Merkikannon upeita säveliä. Lisäksi Marianne Mäenpää laulaa meidän kaikkien iloksi.

12.5. HURMIO – Olavi Virta muistoissamme

Olavi Virta antoi äänen jälleenrakennuksen Suomelle.  Rikassointinen, täysjänteinen laulu valloitti ja jätti upean perinnön tuleville tulkeille.  Hannu Lehtonen on tarttunut haasteeseen.  Perintö siirtyy tyylikkäästi uuteen aikaan mennyttä kunnioittaen, uusia sävyjä löytäen. Illan aikana kuullaan Olavi Virran tutuksi tekemää monipuolista ohjelmistoa tangosta sambaan, valssista svengaavaan foxiin. Ja tietysti Hopeinen kuu kultaisen saksofonin soidessa. Seppo Hovi tarinoi, säestää ja muistelee muutamaa yhteistä esiintymistä mestarin kanssa. Ja aina väliin nautitaan hyvästä ruoasta. Ja juomasta. Niin teki Olavi Virtakin.

9.5. Äitienpäivälounas klo 12-17

Herkullinen, perinteitä kunnioittava äitienpäivälounas buffet pöydästä 47€ aikuiset / 20€ lapset / 0-4v ilmaiseksi. Marianne Mäenpää musisoi.

Grilli-iltoina buffet klo 16-19

Aloitamme rennosti vappuaattona grillin lämmityksen klo 15 nauttien keittiömestarimme loihtimaa grillibuffaa. Lihaa, kalaa, makkaraa, kasviksia ja lisäksi salaattibuffa. Halutessasi herkutella vielä lisää, voit ostaa kultaisesta vitriinistämme aivan uskomattoman ihania leivonnaisia.

1.5. Juhlava Vappulounas klo 12-16

Vapunpäivänä vähän parempaa - pöytiin tarjoiltu ateria, jonka aloitat juhlavasti kuohuvalla ja päätät salissa kiertävän jälkiruoka tarjoiluvaunun antimilla. Siinä välissä tarjoamme Wappulautasen, naudan sisäfileetä, kuhafileetä tai kasvisruokaa makusi mukaan. NAM! Lisäksi kattauksen aikana saat nauttia mukavasta Isto Hiltusen musisoinnista. 

 
Nautinnollisia hetkiä muistoissa 2020

14.8.  Kertokaa se hänelle - Suomalainen ilta. Viihdyttäjinä Jyrki ja Maija Anttila 2.10.  New Orleans - Let the Good Time s Roll. Maailman iloisinta musiikkia saatte nauttia aidon cajun-ruoan lisäksi viisihenkisen bändin,  Suomen Dixieland Band New Orleans Stompers, musisoinnista. 27.11. Leipää, lempee ja lämpöö Illalliskonsertti Arja Koriseva ja Minna Lintukangas Tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä konsertissa kuullaan lauluja vuosien varrelta Arjan omasta tuotannosta. Mukana on myös muita tuttuja, nostalgisia lauluja sekä ihan uusia julkaisuja käynnissä olevalta Vain Elämää-kaudelta 11.-19.9. osallistuimme Nyt Nautitaan Kympillä tapahtumaan. 17.9. klo 18.30 Syksyn tullessa. Harmonikan taiturit Veikko Ahvenainen & Carina Nordlund. Iloinen ilta kaikille musiikin ystäville. Liput 45€ sisältäen ohjelman ja tarjoilun, alkoholiton alkumalja, kolmen piiraan kimara salaatin kera sekä leivoskahvit. 10.10. Aleksis Kiven päivä. Tiesitkö, että Raija Sipinen on suunnitellut Aleksis Kiven nimikkoleivoksen? Täysin erilainen uutuus, jossa maistuu kardemumma, kahvi ja mustikka. Vko 44 Karnevaaliviikko Tervetuloa juhlistamaan syksyä ja nauttimaan valoista ja väreistä lounaan, kahvin , illallisen tai iltakävelyn merkeissä! 8.11. Ihastuttava Isänpäivä PIKNIK Vesilinnan terassilla ja vähän myös sisällä. 26.11. Thanks Giving Amerikan herkkuja tarjolla kahvilassa. 5.12. Itsenäisyysjuhla Tommi Soidinmäen viihdyttäessä. Tule viettämään juhlavan ilta Suomen itsenäisyyden kunniaksi.  8.12. alkaen Perinteinen JOULULOUNAS buffet-pöydästä. 11.12. Joulukonsertti Marianne Mäenpää ja Janne Isoaho. Säestäjinä Sari Eirtola-Loukola ja Charlotte Loukola. 24.12. Jouluaaton ohjelmallinen juhla-ateria 31.12. Uudenvuoden vastaanotto. Koe kaikki kaupungin valot ja näe ilotulitukset maisemaravintolamme terassilta.

 
Kaikista tapahtumista olemme erityisen kiitollisia teille rakkaat asiakkaamme sekä esiintyjävieraamme!
Jatkamme iloisin mielin aktiivista toimintaamme tänäkin vuonna.
 
Huolehditaan yhdessä siitä, että saamme turvallisesti tulla toistekin. Ravintolastamme käsidesit aina ulottuvillasi ja halutessanne saatte meiltä myös kertakäyttömaskin ja kertakäyttökäsineet.
 
Huomioithan, että normaaleina aukioloaikoina kahvila-ravintolamme saattaa olla suljettuna yksityistilaisuuksien vuoksi. Soita meille tai tarkista tilanne Facebookista.
 
 

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 
ravintola@vesilinna-restaurant.fi