Ryhmämenut

Keittiömestari Roni Kumpunen on suunnitellut pöytiin tarjoillut menut 15-100 ruokailijan seurueille.

Menusisältöihin saattaa tulla pientä kausivaihtelua, sillä pyrimme käyttämään aina satokauden ajankohtaisia raaka-aineita. Valitsethan koko seurueelle saman menuun. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun mukaan.

Menu I 49€

Pippuroitua lohta,
savustettua kukkakaalipyreetä ja prässättyä juuresterriiniä

Salmon pastrami, smoked cauliflower purée and pressed root vegetable terrine

xxx

Rotukarjan ulkofilettä
punajuuri-perunakakku ja rosmariinikastiketta

Beef steak, beet roots and potatoes,  rosemary sauce

xxx

Suklaa-karpalokakkua, karpalogeeliä ja inkiväärituille

Chocolate-cranberry cake, cranberry gel and ginger tuille

 

Juomasuositukset

Prüm Blue Riesling Kabinett Trocken, S.A. Prüm 41 €
Villa Martis 2013, Marchesi di Grésy 47 €
Graham´s Natura Reserve Port 9,80 €
Papu Paahtimon kahvi 4,00 €

Menu II 55€

Chorizovoissa paahdettua bataattia, hillottua viikunaa ja rapeaa chorizoa

Sweet potatoe roasted in chorizo butter, preserved figs and crispy chorizo

xxx

Paistettua nieriää, sinisimpukkavaahtoa ja musta risottokakku

Fried arctic char, blue mussel foam and black risotto cake

xxx

Karamellisoitua kauracrumblea, omenaa kahdella tapaa ja vanilja panna cotta

Caramelized oatcrumble, apple in two ways and vanilla panna cotta

 

Juomasuositukset

Graacher Himmelreich Riesling Spätlese 2011, S.A. Prüm 48 €
Wehlener Sonnenuhr Devon Rd black risotto cakeiesling 2009, S.A. Prüm 56 €
Erdener Treppchen Riesling Auslese 2010, S.A. Prüm 9,50 €