Ryhmämenut

Keittiömestari Pasi Kovanen on suunnitellut pöytiin tarjoillut juhlavat menut 15-100 ruokailijan seurueille. Vesilinnassa on tarjolla myös Finlandia-juhlamenu. Group menus in english can be found here

Menusisältöihin saattaa tulla pientä kausivaihtelua, sillä pyrimme käyttämään aina satokauden ajankohtaisia raaka-aineita. Valitsethan koko seurueelle saman menuun. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun mukaan.

Menu I 52 €

Whiskyllä graavattua lohta, skagenia ja krassia

Slightly salted salmon with whisky , skagen and cress 

***

Mie de pain kuorrutettua lampaankaretta ja tummaa tattikastiketta

Mie de pain crosted rack of lamb, cep sauce

***

Passionpiirakkaa ja suklaapralinea

Passoin fruit pie and chocolate praline

Menu II 49 €

Vuohenjuusto-porkkanaterriiniä ja marinoituja kevätkasviksia

Goat cheese and carrot terrine, marinated spring vegetables

***

Savustettua lohta, pinaatti-perunaa ja hummerikastiketta

Smoked salmon, potatoes with spinach and lobster sauce

***

Creme Catalana

Creme Catalana

MENU III FINLANDIA 64 €

Pöytiin tarjoiltu menu yli 10 henkilön seurueille
Pääruokavalinnat ennakkoon, erikoisruokavaliot huomioidaan

Kirjolohipastrami, pikkelöityä kukkakaalia, sitruuna-tilliaiolia ja vesikrassia

***
Maa-artisokkaa ja Jukolan cheddarjuustoa
***
Päijänteen siikaa ja voi-hernepyreetä, satokauden kasviksia ja varhaisperunaa
tai
Limousinhärkää Puuppolasta ja konjakki-pippurikastiketta, paahdettuja perunoita ja satokauden kasviksia

***
Valkosuklaafinancier ja mustikkaa

Kahvi 4 € Papu paahtimon meille tekemä oma sekoitus

 

VIINISUOSITUKSET Menu III

Arunda Cuvee Marianne Brut, Sektkellerei Arunda 53 €
***
Siialle Prüm Wehlener Sonnenuhr 2009 Devon Riesling Kabinett trocken, S.A. Prüm, Mosel 55 €

Härälle Virtus 2007 Langhe Rosso DOC, Marchesi di Grésy, Piemonte 69 €
***
Erdener Treppchen 2010 Riesling Auslese, S.A Prüm, Mosel  8 cl 9,50 €