Ravintola Jyväskylässä hyvän ruoan ystäville

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisen näköalaravintolan, viinibaarin ja vohvelikahvilan viihtyisästä tunnelmasta – vain 400 metriä Jyväskylän keskustasta. Meille pääset jalkaisin Harjun kävelyteitä ja portaita pitkin, autolla puolestaan Harjun kiertäen Pitkäkadun puolelta.

Avoinna:
ma-ke 11-15
to-pe 11-22 (keittiö 21.00)
la 12-22 (keittiö 21.00)

Poikkeukset aukioloaikoihin yhteystiedot-sivulla

 

Lounasta ja à la cartea

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-15 sekä lauantaisin klo 12-15. À la carte-listan herkut ovat tarjolla maanantaista lauantaihin iltayhteentoista saakka.

Viinibaarista saat eurooppalaisia laatuviinejä laseittain, vohvelit ja jäätelöt sekä erikoiskahvit. Ota hetki maisemien ääressä, koska arki on rankkaa!

Yksityistilaisuudet

Vesilinna Restaurant on 70 metriä Jyväsjärven pinnan yläpuolella sijaitsevan Harjun vesitornin näköalaravintola ja tyylikkäiden yksityistilaisuuksien juhlapaikka. Iltaisin Vesilinna toimii suosittuna ravintolana, jolle järvinäköala sekä mäntypuustoiset maisemat luovat ainutlaatuiset puitteet. Asiakaspaikkoja on jopa 160.
Järjestämme iltatilaisuuksia 10 hengen seurueista aina 120 hengen tilaisuuksiin asti.

Maksuton pysäköinti ja paljon nähtävää

Voit vierailla maksutta myös ravintolan yläpuolella olevassa näkötornissa sekä katutason Keski-Suomen luontoa esittelevässä luontomuseossa. Olemme varanneet vieraillemme maksuttomia 3 tunnin pysäköintipaikkoja – myös asuntoautoille, -vaunuille sekä linja-autoille.

Osta lahjakortti Vesilinnaan!