Ravintola Jyväskylässä hyvän ruoan ystäville

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisen näköalaravintolan, terassin ja kahvilan viihtyisästä tunnelmasta – vain 400 metriä Jyväskylän keskustasta. Meille pääset jalkaisin Harjun kävelyteitä ja portaita pitkin, autolla puolestaan Harjun kiertäen Pitkäkadun puolelta.

Poikkeukset aukioloaikoihin:
Perjantaina 1.12. ravintolassa on yksityistilaisuus klo 18 alkaen.
Tiistaina 5.12. iltaravintola on avoinna klo 18-22, tarjolla on herkkuja à la carte-listalta. Tarjoamme ruokailijoille lasillisen kuohuvaa!

Avoinna:
ma-ke 11-15
to-pe 11-22
la 12-22

Lounasta ja à la cartea

Joulukuussa joululounas on tarjolla ravintolassamme arkisin klo 11-15 sekä lauantaisin klo 12-15. À la carte-listan herkut ovat tarjolla torstaista lauantaihin iltakymmeneen saakka.

Viinibaari-kahvilasta saat laatuviinit laseittain, vohvelit ja jäätelöt sekä erikoiskahvit. Ota hetki, koska arki on rankkaa!

Yksityistilaisuudet

Vesilinna Restaurant on 70 metriä Jyväsjärven pinnan yläpuolella sijaitsevan Harjun vesitornin näköalaravintola ja tyylikkäiden yksityistilaisuuksien juhlapaikka. Iltaisin Vesilinna toimii suosittuna ravintolana, jolle järvinäköala sekä mäntypuustoiset maisemat luovat ainutlaatuiset puitteet. Asiakaspaikkoja on jopa 160.
Järjestämme iltatilaisuuksia 10 hengen seurueista aina 120 hengen tilaisuuksiin asti.

Maksuton pysäköinti ja paljon nähtävää

Voit vierailla maksutta myös ravintolan yläpuolella olevassa näkötornissa sekä katutason Keski-Suomen luontoa esittelevässä luontomuseossa. Olemme varanneet vieraillemme maksuttomia 3 tunnin pysäköintipaikkoja – myös asuntoautoille, -vaunuille sekä linja-autoille.