Haluatko perehtyä italialaisen keittiön salaisuuksiin ja kokeilla miten pastaa tehdään oikealla tavalla? Tai oppia miten olut taipuu käytännössä ruoanlaittoon, jopa jälkiruokiin?

Helmutin kanssa keittiössä -illan aikana pääset valmistamaan ruokaa aitoon ravintolakeittiöön persoonallisen keittiömestarimme Helmutin ja vuoromestari Francescon opastuksella. Viihdyttävän illan kesto on 3-4 tuntia alkaen klo 17, ja sinne voit ilmoittautua yksin, kaverin kanssa tai kerätä ryhmän. Ruoanlaiton jälkeen käymme ravintolasaliin yhdessä nauttimaan tuloksesta. Täällä arki unohtuu hetkeksi.

Helmutin keittiöstä lähdet vatsa kipeänä – naurusta!

KEVÄÄN 2017 KOKKIKOULUT:

22.2.2017 Humalasta herkkua with Mika Laitinen! Lisätietoja tästä

5.4.2017 Matkamuistoja Italiasta – Italialaisen keittiön parhaat herkut

Ilmoittaudu ja tiedustele sähköpostilla ja puhelimitse 010 439 3000

Ryhmille toteutamme teemaillanviettoja myös varauksesta. Kokkikoulun aiheena voi olla olut ruoanlaitossa, Italia, suklaa ja toukokuusta elokuuhun grillaus. Illanviettoon voidaan liittää esimerkiksi viini-, olut- tai siideritasting. Lisätietoja Ilonalta sähköpostilla ravintola@vesilinna-restaurant.fi