Blinimenu 2018

Kevättalvi on mateen ja blinien aikaa. Vesilinnan keittiömestari Pasi Kovanen suunnitteli 3 ruokalajin ajankohtaisen menun, joka on tarjolla  torstaista lauantaihin klo 15-22!

Blini & Made 51 €

Blini, punasipulia, smetanaa, siianmätiä ja savulohirilletteä (18 €)
***
Paistettua madetta, muhennettua perunaa, paahdettua maa-artisokkaa ja miniporkkanaa, tilliemulsio (25 €)
***
Valkosuklaafinancier, tyrnikeittoa, suklaaganache ja valkosuklaalunta (10 €)
Annokset voit ostaa myös erikseen, hinnat sulkeissa.

Viineiksi ravintoloitsija Pirjo Oksanen-Prüm suosittelee oman viinitilamme ihastuttavat Rieslingit:

S.A. Prüm Wehlener Sonnenuhr 2009 Riesling Devon Kabinett Trocken 8,80 €/12 cl
***
S.A. Prüm Graacher Domprobst 2007 Riesling Grosses Gewächs 11 €/12 cl
***
S.A. Prüm Erdener Treppchen 2010 Riesling Auslese 9,50 €/8 cl

Blinit rakastavat myös samppanjaa! Tätä vuosikertaherkkua saat Jyväskylässä vain meiltä:
Dumangin Premium Single Vineyards 2006 Blanc de Blanc 95 €/pullo

Lämpimästi tervetuloa, varaa pöytäsi tästä!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.